Ardia Diwang Probowati - Rembulan [OFFICIAL]

HR - Production Official

  • Release Date:
  • Viewer: 11,957,735
  • Like Video: 59
  • Dislike Video: 2
  • Video Length: 5minutes :

Download 1

Music Video

  Play Audio :


Description

✔Title : Rembulan ✔Artist : Ardia Diwang Probowati ✔Songwritter : Ipa Hadi Sasono ✔Arranger : Samiremen ✔Model : Ipa Hadi Sasono ✔Video Shooting: Nar Multimedia ✔Video Editing : Nar Multimedia ✔Produksi : HR-Production ✔Album : Single AVAILABLE ON ▶️ Spotify : https://spoti.fi/2Xszl1x ▶️ Amazon : https://amzn.to/2TmbLAG ▶️ Deezer : http://bit.ly/2Cgk8rw ▶️ JOOX : http://bit.ly/2oBHXGR Find us on Facebook : http://bit.ly/2GiWYDx Instagram : http://bit.ly/2ZczztN Twitter : http://bit.ly/2IfPgtm ====================================================== Lirik Rembulan ing wengi tansah anyekseni Endah paras manis esem lan guyumu Ginambar ing batin tan biso nglalekke Yekti kangmas ora ono liyane Tatapan netramu nembus ing atiku Agawe aku mung mikirne sliramu Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu Amung kangmas Howo ning jero batin pengen tansah sesanding Yo mung karo kangmas atiku mung kanggo kangmas Nadyan akeh pepalang ngalangi dalan katresnan Iku pancen dalan supoyo tresno iki bakal kasembadan Rembulan ing wengi tansah anyekseni Endah paras manis esem lan guyumu Ginambar ing bathin tan biso nglalekke Yekti kangmas ora ono liyane Tatapan netramu nembus ing atiku Agawe aku mung mikirne sliramu Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu Amung kangmas Howo ning njero batin tansah pengen sesanding Yo mung karo kangmas atiku mung kanggo kangmas Nadyan akeh pepalang ngalangi dalan katresnan Iku pancen dalan supoyo tresno iki bakal kasembadan ====================================================== Terima kasih anda sudah mampir di channel kami. Jangan lupa untuk klik Like, Comment, Share, dan Subscribe channel resmi kami https://www.youtube.com/channel/UCrg9... #Rembulan #ArdiaDiwangProbowati #IpaHadiSasono #HRproduction Copyright © 2019 HR Production. All Rights Reserved.

keyboard_arrow_up